СНС СА КОАЛИЦИОНИМ ПАРТНЕРИМА ПРВА ПРЕДАЛА ЛИСТУ “АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ-СРЕМСКА МИТРОВИЦА СУТРА”. НОСИЛАЦ ЛИСТЕ БРАНИСЛАВ НЕДИМОВИЋ

Српска напредна странка са коалиционим партнерима прва је предала Градској изборној комисији у Сремској Митровици листу „Александар Вучић – Сремска Митровица сутра“.

Носилац листе и кандидат за градоначелника на предстојећим локалним изборима је Бранислав Недимовић, који је том приликом истакао да је на овим изборима циљ је јасан – мора се наставити континуитет у инвестицијама, пројектима и инфраструктури.

“Сремска Митровица већ је кренула напред, и ми желимо да наставимо тај тренд. Наша листа доноси сигурност и стабилност. Желимо да наставимо да се Сремска Митровица развија баш онако како смо то радили у предходним годинама. Људи нас знају ништа овде није непознато, знају на шта могу да рачунају, знају какви смо, шта смо, не морају да експериментишу, иако данас сви имају неке планове… с нама је потпуно све сигурно, знате да ћемо ићи напред, да ћемо имати радна места, путеве, да ће ваша деца бити сигурна и у школама и у вртићима, да ће се правити школе, тако да ја очекујем на изборима 2. јуна једну велику победу ове листе јер доста је избора, време је за рад”, рекао је Недимовић.

Он је додао и то да грађани могу да очекују позитивну кампању у којој ће у фокусу бити људи. “Ми ћемо водити позитивну кампању која је усмерена на људе, трудићемо се да направимо један искорак, да водимо рачуна о сваком човеку, сваком његовом појединачном проблему и о оним људима који су често били у запећку, на које читава средина није обраћала пажну на њих а то ћете видети у наредних 30 и неколико дана који су пред нама”, истакао је Недимовић.

Он је такође осудио и немиле догађаје који су се недавно десили у митровачкој болници и предшколсој установи “Пчелица”, изражавајући забринутост због недостатка реакције надлежних институција.

„Сматрам да је срамота што се нико од надлежних не оглашава по овом питању,“ изјавио је Недимовић. „Када се суочимо са најтежим ситуацијама, морамо комуницирати. Не сме се бежати од оваквих тема. Када сам обављао дужност градоначелника, нисмо избегавали ни најтеже теме. Морамо бити ту за наше грађане, посебно у тешким и болним ситуацијама. Сви смо осетљиви на децу, али истина је да у овом случају ситуација није онаква каквом је приказују медији. Имајући личну повезаност са актерима овог случаја, знам шта се десило и сматрам срамотним што се ћути у вртићима и болници. Захтеваћемо њихову одговорност и промену колико већ сутра, ако дођемо на власт“, рекао је Недимовић.