СМ: Биоскоп на плажи

FOTO/sremskamitrovica.rs

Митровачка градска плажа сваког лета мами велики број посетилаца из читавог региона, а локална саоуправа се труди да понуди разноврсне садржаје за све генерације, а једна од овогодишњих новина која је наишла на велики одзив посетилаца је биоскоп на отвореном.

Премијером домаћег филма „Муње – опет“ званично је и отворен „Биоскоп на Сави“, а како је реко Душан Дрча, директор Туристичке организације Града Сремска Митровица, ово је својеврсна манифестација намењена свим Митровчанима, као и туристима који посећују наш град. Поред три филма који се емитују ове недеље, следеће недеље биће емитована још два, чији су садржаји прилагођени свим узрастима. Биоскоп је мобилан, тако да ће се наћи и на Житном тргу, не само за емитовање филмова, већ и спортских утакмица, а такође, биоскоп ће бити постављен и у селима на територији Града Сремске Митровице.

Пројекције филмова су бесплатне, почињу од 21h – у среду ће се емитовати филм „Тор – Љубав и гром“, холивудски блокбастер за љубитеље супер хероја, а у четвртак на програму је филм „Лето када сам научила да летим“, филм домаће продукције, који ће гледаоцима пружити једну ведру и духовиту причу, пуну снажних емоција.