Румљани сјајни на Првенству Србије у кик боксу

На Првенству Србије у дисциплини К-1, одржаном у Врњачкој Бањи протеклог викенда, такмичари Кик бокс клуба „РУ09″ забележили су врхунске резултате.

Милица Боговић постала је нова првакиња Србије у конкуренцији старијих јуниорки до 52 кг, Николина Касап нова је првакиња Србије у кинкуренцији сениорки А класе у категорији до 65 кг, Иван Марковић је нови првак Србије у категорији старијих јуниора до 67кг. Иначе Иван је проглашен за најбољег јуниора на првенству и уз златну медаљу добио је и пехар.

Мишо Воркапић, старији јуниор +91 кг, је након сјајног полуфинала у финалу поражен од актуелног светског првака Алексе Гермека у врло добром мечу и морао је да се задовољи сребрном медаљом.

Манојло Ђурић,сениор А класе у категорији до 81 кг, поражен је у врло неизвесном мечу полуфинала морао се задовољити бронзаном медаљом

Мање искусни такмичари Вук Гаврановић,млађи јуниор до 75 кг поражен је због повреде у полуфиналу и тако дошао до бронзане медаље.

Марко Кркић је у категорији старијих јуниора до 60 кг такође поражен у полуфиналу и припала му је бронзана медаља.

Кик бокс клуб „РУ09“ је на овом такмичењу у генералном пласману заузео високо треће место са три златне, једном сребрном и три бронзане медаље.