Рума: У Нову годину са Недом Украден

Баш као што се и причало, за православну Нову годину на Градском тргу у Руми наступиће балканска звезда Неда Украден, која је данас и била у Руми где је најавила свој наступ, наводећи да у Руми није наступала бар две деценије, уз обећање да Румљане и све посетиоце очекује садржајан и богат програм.

„Сви воле Зора је сванула, Шај роде шај, Дошло доба да се растајемо, они то јако воле и то ми даје за право да очекујем да ће и у Руми то вече бити много људи различитих генерација. Очекујем једно предивно вееч, мало сам промукла, толико сам певала у децембру, али у суштини имамо јако диобру вољу и биће песме, ориће се Рума!“, рекла је певачица. 

Дочек Нове године по Јулијанском календару традиционално се организује на Градском тргу у Руми, а тим поводом председница Општине Рума Александра Ћирић позвала је све Румљане, али и људе из других градова који су љубитељи музике Неде Украден да се придруже на градском тргу, где ће бити без сумње сјајан провод.

Као предгрупа Неди Украден наступиће група Врело, која је Румљанима, али и широј публици позната по својој изворној музици коју изводи у једном новијем тону и аранжману.

„Ми ћемо се трудити да осветламо образ нашем граду и будемо заиста добра предгрупа нашој великој Неди Украден, коју је увек поредим са Тином Тарнер тим квалитетом и њеном енергијомТрудићемо се да направимо добру атмосферу, добар штимунг да нашу етно музику кроз рокенрол провучемо на најбољи начин и забавимо румску публику, дуго ни ми нисмо наступали на центру. Велика је част настпати на свом терену, пред својом публиком некако је то нама понос да у свом граду наступимо и ви будете поносни на нас“, рекла је Наташа Ловрић из Врела. 

Концерт групе “Врело” заказан је за 21 сат, након чега ће на сцену од 22.30х ступити Неда Украден која ће забављати посетиоце све до поноћи када је ће бити ватромет, док ћесвештенство СПЦ служити молебан, након чега се поново наставља концерт Неде Украден.