РАЗЛОГ ВИШЕ ДА ИСПРАТИШ ПОЛУФИНАЛЕ МУНДИЈАЛА: Клади се у Меридиану, погоди највећу квоту и СВЕТСКЕ НАГРАДЕ су твоје!

Светско првенство се ближи крају – ухвати последњи воз за сјајне награде!

Уз Светско првенство у фудбалу и спортску кладионицу Меридиан – забава је загарантована!

Само неколико сати дели нас од почетка другог полуфинала Мундијала у Катару, гледаћемо дуел Француске и Марока, што значи да нас очекује прави фудбалски спектакл!

Прогнозе фаворита оставићемо вама, уз напомену да вас за Мундијал на меридианбет.рс чекају НАЈВЕЋЕ КВОТЕ, а сада ћемо се посветити узбудљивом такмичењу које се полако приводи крају.

Наиме, са почетком Мундијала – стартовало је и такмичење у Меридиану “ПОГОДИ НАЈВЕЋУ КВОТУ”, а како се Светско првенство ближи крају – време је да ухватите последњи воз, прикључите се овој промоцији и освојите вредне награде!

Шта треба да знате о такмичењу “ПОГОДИ НАЈВЕЋУ КВОТУ”?

МацБоок, иПад, иПхоне 14, Аппле Wатцх и чак 500.000 РСД бонуса за онлине клађење – све је на дохват руке!

Како бисте постали власник неког од горепоменутих уређаја, потребно је да се региструјете на меридианбет.рс сајту или мобилној апликацији, а онда и да одиграте тикет. У промоцији учествују и добитни и недобитни тикети. Укупна погођена квота код недобитних тикета рачуна се као производ свих погођених квота на тикету.

Минимална уплата је 100 РСД уз минималан број парова на тикету 5, као и минималном квотом по пару 1.35. Такође, потребно је да тикет садржати минимум један меч из понуде за Светско првенство у Катару за текући дан.

Победници су они играчи који на крају такмичарског периода имају тикет са највећом погођеном квотом.

ПРИКЉУЧИ СЕ, ПОБЕДИ И НАВИЈАЈ СВЕТСКИ!

МЕРИДИАН ПОКЛАЊА НАЈВЕЋИ БОНУС ДОБРОДОШЛИЦЕ: Уколико још увек немаш отворен налог на меридианбет.рс сајту, региструј се већ данас јер том приликом добијаш фантастичан бонус без услова – чак 2.000 ДИНАРА ЗА ТИКЕТ!