Председница Јанковић обишла Месну заједницу Баноштор

Председница општине Беочин Биљана Јанковић данас је у оквиру планираних активности обиласка месних заједница посетила Баноштор и тим поводом се састала са председником Савета Месне заједнице Радивојем Ракићем.

Током посете Баноштору, председница Јанковић имала је прилику да се информише о темама и питањима која су од значаја за мештане овог села а која се највише односе на комуналне делатности и одржавање чистоће, путну инфраструктуру и уређење јавних површина.

„Имајући у виду добру организацију коју Месна заједница Баноштор упркос свим изазовима успешно спроводи на локалу, од изузетног је значаја да локална самоуправа препозна потребе овог места како би се у наредном периоду решила приоритетна питања грађана са којима сам упозната. Такође, верујем да је неопходно да општинским буџетом поред текућих послова у наредној години обухватимо и развојне пројекте који ће бити усмерени на постојеће туристичке и привредне потенцијале овог краја.“, истакла је председница Јанковић током посете.

Обилазак месних заједница је у протеклом периоду био фокус у раду председнице oпштине Беочин како би се добио јаснији увид у потребе грађана и проблеме са којима се суочавају наша села.

Након обиласка Раковца, Беочин села, Бразилије, Черевића, Баноштора, Сусека, Луга, Свилоша и Грабова, планиран је обилазак Беочина како би се у сусрет новој буџетској години сагледале све потребе и израдили планови за решавање приоритета мањих локалних подручја на територији општине Беочин.

Захваљујемо се представницама Месне заједнице Баноштор на данашњем пријему и свим сугестијама и проблемима на које су указали у име локалног становништва и грађана.

фото: Исмет Адемовски