Председница Општине Беочин у обиласку Месне заједнице Бразилија

Председница општине Беочин Биљана Јанковић је у оквиру планираних активности обиласка месних заједница посетила Бразилију и тим поводом састала се са председником Савета Месне заједнице Бразилија Јованом Бирћом и секретарком месне канцеларије Весном Милановић.

Обилазак Месне заједнице БразилијаОбилазак Месне заједнице Бразилија

Током ове посете председница Јанковић имала је прилику да обиђе терен и да се информише више о темама и питањима која су од значаја за мештане Бразилије а која се највише односе на комунална питања, путну инфраструктуру и саобраћајну сигнализацију.

„Месна заједница Бразилија којој територијално припада и Шакотинац су подручја која су често била занемарена када су у питању улагања. Иако веома добро познајем потребе мештана овог краја, верујем да је сваки обилазак терена и сусрет са представницима грађана важан како би чули што више сугестија и потреба локалног становништва. Верујем да ћемо у наредној години системски почети са решавањем питања грађана, почевши од инфраструктуре па до уређења јавних површина.“, истакла је председница Јанковић.

Представници месне заједнице указали су такође и на потребе мештана које се односе на унапређење јавне расвете, уређење дечијег игралишта и других јавних површина као и на изградњу вртића који би био користан родитељима и најмлађим мештанима Шакотинца и Бразилије којих је последњих година у овом крају све више.

Обилазак месних заједница је у протеклом периоду био фокус у раду председнице Општине Беочин како би се добио јаснији увид у потребе грађана и проблеме са којима се суочавају наша села. Након обиласка Раковца, Беочин села, Бразилије, Черевића, Сусека, Луга, Свилоша и Грабова, планиран је обилазак Баноштора и Беочина како би се у сусрет новој буџетској години сагледале све потребе и израдили планови за решавање приоритета мањих локалних подручја на територији општине Беочин.

Захваљујемо се представницама Месне заједнице Бразилија на данашњем пријему и свим сугестијама и проблемима на које су указали у име локалног становништва и грађана.