Предати потписи грађана за листу „Александар Вучић – Рума сутра“

У суботу у 19.45 минута Општинској изборној комисији у Руми предато је 1200 потписа грађана за излазак листе “Александар Вучић – Рума сутра” на локалне изборе.

„Очекивано, Српска напредна странка у Руми са својим коалиционим партнерима прва је предала листу већ дан након расписивања локалних избора за 2. јун. Дакле, у Руми идемо у једној широј коалицији – поред СНС ту су и СПС, и СДПС, Покрет социјалиста, ПУПС, Српска странка Заветници, СРС. Дакле коалицију чини седам странака, и оно што је важно рећи је да смо се врло брзо договорили, коалициони споразум је исто брзо потписан и ми мислимо да само заједничким снагама и можемо да остваримо најбољи резултат“, рекао је након предаје потписа Душан Љубишић, председник Општинског одбора Српске напредне странке Рума.

Према његовим речима потписи су осим у Руми скупљани и у селима Путинци и Хртковци, истичући да толика подршка грађана заправо је ветар у леђа актуелном саставу да настави да ради као и до сада и да ради на унапређењу Руме кроз изградњу вртића, опремање школа, здравствених установа, установа културе и спорта.

„Пре свега мени лично указана је част да будем на листи СНС под називом “Александар Вучић – Рума сутра” и да будем прва на тој листи. То је велика част и одгвоорност лично за мене и све сараднике. Сви који су на листи СНС су људи који су заједно са мном претходних година вредно радили да Руму учине много бољим местом за живот, који су дали велики допринос да Рума постане оно што јесте данас – град који има развијену инфраструктуру, привреду, развојену и добру социјалну политику, образовање, културу, има добар друштвени живот“, рекла је Александра Ћирић Бошковић, прва на листи “Александар Вучић – Рума сутра”.

Рума сутра ће бити још боље место за живот, обећава Ћирић – Бошковић, најављујући много више инвестиција, улагања и бољих услова за живот, као и развој туристичке понуде овог сремског града.

Весна Самарџија