Пошта у Кленку у новом руху, надлежни најављују поставку пакетомата

Испостава Поште у румском селу Кленак под зубом времена била је оронула и у лошем стању. Од сада Пошта у Кленку у новом руху, на задовољство мештана.

Реконструкција поште у Кленку само је почетак улагања у обнову објеката пошта не територији румске општине, како би се грађанима омогућило да своје послове у вези са поштом, уплатама, исплатама и подизањем пакета  обављају у бољим условима, а уједно то је важно и за запослене у Пошти.

Радове на реконструкцији објекта финансирала је Општина Рума у сарадњи са Јавним предузећем „Пошта Србије“ , чији директор Зоран Ђорђевић је данас заједно са председницом општине и обишао пошту у Кленку и том приликом најавио нове услуге за мештане села.

За мештане Кленка побољшање услова и повећање услуга је важно јер је ово село око 30 килоемтара удаљено од  Руме, те ће на овај начин моћи да неке од услуга користе много једноставније него до сада. Према речима председнице договорено је да се настави са уређењем пошта по селима, а следеће на реду су објекти поште у Никинцима и Хртковцима, а посебно је истакнуто и да је договорена и обнова објекта главне поште у Руми.