ПОСЛЕ КАМПАЦА, И ДОНЧИЋ У ЗВЕЗДИ? Ево шта Аргентинац мисли о томе!

Кошаркаш Црвене звезде Меридианбет, Факундо Кампацо, је највеће појачање црвено-белих ове сезоне, ако не и у историји српске кошарке, па је сходно томе главна тема.

Недуго након што је стигао у редове црвено-белих, Кампацо је већ постао миљеник навијача, а већ на дебију против Борца, Аргентинац је показао своје кошаркашко знање и “магију”.

У кратком разговору за Меридиан спорт, открио је бројне занимљивости, а говорио је и о кошаркашу Далас Маверикса, Луки Дончићу.

“Лука увек гледа утакмице Црвене звезде, када сам потписао – он ми је писао, честитао и био веома срећан што сам овде. Стално ми је причао какви су навијачи, тим и пренео утисак како је бити овде”.

Да ли би Дончић могао у Црвену звезду Меридианбет? Факу је кратко одговорио:

“Надам се, не верујем сада, али можда једног дана”.

Осврнуо се и на аргентинског саиграча Луку Вилдосу, који је нешто раније стигао у Београд, па је успео да му дочара атмосферу коју је осетио.

“Одличан је, од првог дана ми је причао о навијачима, како показују доста љубави према Аргентини, показао ми је заставе Аргентине током утакмице, дресове. То нас чини изузетно срећнима, јер је слична страст између Аргентине и Србије. Осећам се као код куће”, рекао је Кампацо за Меридиан спорт.