Отворен наменски рачун за помоћ угроженима пожаром у беочинском насељу Колоније

Општина Беочин отворила је наменски рачун за помоћ грађанима који су угрожени пожаром који је избио у четвртак, 19. јануара у насељу Колоније услед чега је без дома остало девет породица међу којима има старијих људи и деце.

Брзом реакцијом ватрогасних јединица пожар је локализован и угашен а људски животи су сачувани.

У жељи да помогнемо својим суграђанима Општина је преузела финансирање најнеопходнијих радова у овом тренутку а то је реконструкција и изградња кровова за свих девет станова који су оштећени.

За остале послове реконструкције изгорелих станова у пожару, Општина је отворила наменски рачун и позивамо све људе добре воље и компаније које желе да се укључе и дају допринос, да нам се прикључе.

Своје донације можете уплатити на рачун број 840-744151843-84

са позивом на број одобрења по моделу 97* 50-210

сврха уплате: помоћ за санирање последица пожара у Беочину 2023. године – насеље Колоније

шифра плаћања: 153 – за готовинске уплате; 253 – за безготовинске уплате

„Такође, позивамо и фирме које су у могућности да донирају грађевински и други материјал да нам се прикључе како би могли да помогнемо и у даљој реконструкцији станова захваћених пожаром у Колонијама.Верујемо да је у овом тренутку подршка локалне самоуправе и шире заједнице од изузетног значаја како би се овим људима у кратком року помогло.Захваљујемо се свима на разумевању и спремности на сарадњу!“, наводи се у саопштењу Општине Беочин.