ОО Инђија „провозала“ посетиоце сајма балоном, Општина Стара Пазова представила нову брошуру

Туристичка организација општине Инђија (ТОО Инђија) на веома оригиналан начин представила се на овогодишњем, Међународном сајму туризма у Београду.  У хали 4 Београдског сајма представљена је целокупна туристичка понуда општине Инђија, са посебним акцентом на наставак реализације пројекта „Српска Кападокија“ и сезону број 2 летења балоном на топао ваздух на Крчединској ади. 

-Првог дана сајма, балон на топао ваздух и музика Ди џеј Мишкинс-а привукли су пажњу великог броја медија и посетилаца. Том приликом они су могли да уђу у корпу балона, фотографишу се и добију детаљније информације у вези са летењем балонима на топао ваздух на Крчединској ади односно сезоном која би требала да почне у јуну, што зависи од временских прилика и нивоа Дунава. Очекујемо да ће се ситуација стабилизовати средином маја, нама је потребно 15-так дана да све припремимо за почетак сезоне и то ће, свакако, бити почетком јуна- истакао је Урош Трифуновић, вршилац дужности директора ТОО Инђија и додао:

-Осим са пројектом „Српска Кападокија“ посетиоци нашег штанда могли су да се упознају са целокупном туристичком понудом општине Инђија, док је на штанду Покрајинског секретаријата за привреду и туризам путем ВР презентације представљено Келтско село, јединствен тематски туристички комплекс у Инђији. Морам да истакнем смо веома задовољни на који начин смо представили туристичку понуду општине Инђија као и бројем посетилаца који су били заинтересовани да чују више детаља на нашем штанду али и да пробају како изгледа летети балоном у сајамским условима.

Општина Стара Пазова туристичку понуду на овогодишњем Сај,у туризма у Београду представила је на штанду Туристичке организације Војводине. Акценат је био и на представљању нове, редизајниране брошуре, допуњена новим садржајима, како је истакла Драгана Зорић , директорица ТОО Стара Пазова, јер се туризам у  тој сремској  општини сваке године све више развија и у понуди су бројне, нове туристичке дестинације и атракције.

– Посетиоцима Сајма представљени и додатни садржаји који су доступни туристима попут услуга коњичких клубова, ресторани, базени, винарије и дестилерије… у којима су одлични однос цена и услуга- истакла је Драгана Зорић , директорица ТОО Стара Пазова и додала да су на овогодишњем Сајму туризма представили и бројне манифестације по којима је Општина Стара Пазова позната, међу њима као најпосећенију и најзапађенију „Гастро Срем“:

-Нажалост, ове године манифестација „Гастро Срем“ није одржана у уобичајеном термину због свињске куге, али се надамо да ће ситуација бити потпуно другачија ове године и да ћемо моћи да је организујемо почетком септембра, како су наши посетиоци и навикли.

Зорић је истакла да је Сајам привреде у Новој Пазови, такође, манифестација на коју су изузетно поносни:

-Општина Стара Пазова је позната као општина бизниса и спорта, тако да током трајања поменутог Сајма привреде имамо прилику сваке године да угостимо велики број привредника који, захваљујући овој манифестацији, имају прилику да се ближе представе јавности али и да склопе нове пословне аранжмане и да стекну нове контакте- истакла је директорица ТОО Стара Пазова.

Мина Ђурић