Новогодишњи интервју председнице Општине Рума Александре Ћирић

Општина Рума ове године по први пут је спровела меру доделе енергетских ваучера, али је захваљујући добром буџету, за разлику од других општина, успела да максимално изађе у сусрет свима онима којима је то заиста потребно, имајући у виду и економску, али и енергетску ситуацију, како у свету, тако и у нашој земљи, рекла је у свом новогодишњем интервјуу за Телевизију Фрушка Гора председница Општине Рума Александра Ћирић.

„Ми смо одлучили да помогнемо нашим најугроженијим грађанима по питању грејне сезоне. Обезбедили смо енергетске ваучере за кориснике даљинског централног грејања и људе који се греју на гас, на природни гас, и људи који се греју на чврсто гориво. Помоћ у виду енергетских ваучера износила је 15.000 динара, што нас чини првима и рекорднима. Рецимо сусредна Сремска Митровица која претпостављам има и већи буџет и статус Града, издвојила је по 10.000 динара“, рекла је Ћирић.

Рума је према речима председнице била прва и једина општина која је издвојила толика средства за помоћ у виду енергетских ваучера, а како је појаснила подела ваучера је у току.

Целокупан интервју са председницом Општине Рума Александром Ћирић можете пратити на програму ТВ Фрушка Гора у петак од 21 сат.