КРАЈ СПЕКТАКУЛАРНОГ ТАКМИЧЕЊА У МЕРИДИАНУ: Имамо новог краља клађења, ово је КВОТА вредна фантастичне НАГРАДЕ!

Светско првенство у фудбалу завршено је , а са њим окончано је и фантастично такмичење у Меридиану – ПОГОДИ НАЈВЕЋУ КВОТУ.

Тачно месец дана имали смо прилику да уживамо у врхунском фудбалском спектаклу, као и у сјајном такмичењу у спортској кладионици Меридиан, која својом понудом ни овог пута није разочарала.

Почетком Мундијала стартовало је и такмичење ПОГОДИ НАЈВЕЋУ КВОТУ, па су љубитељи фудбала и кладјења имали прилику да уживају и да се лудо забаве, а уз то и да освоје сјајне награде!

МацБоок, иПад, иПхоне 14, аппле Wатцх и гомила бонуса су сада добили своје власнике!

Време је да их упознамо:

У.Р. из Београда освојио је МацБоок, Н.М. из Ваљева нови је власник иПад-а, П.Ч. из Београда је добио иПхоне 14, док су Б.Ј. из Ниша и С.В. из Београда добитници аппле Wатцх-а.

Међутим, то није све, јер је Меридиан наградио чак 30 играча који су учествовали у овој игри, па је „пало“ и „брдо“ БОНУСА за кладјење!

Оно што бисмо посебно издвојили јесте, наравно, НАЈВЕЋА ПОГОЂЕНА КВОТА која је била чак 8683.76! Мајстор У.Р. је успео да надмаши све и да погоди нешто што готово нико није очекивао!

А, за то је стигла и адекватна награда, јер Меридиан овакве познаваоце спорта и кладјења увек награђује!

Ако желиш да будеш и ти међу њима – не чекај ни секунд, региструј се на меридианбет.рс сајту или мобилној апликацији, преузми фантастичан БОНУС ДОБРОДОШЛИЦЕ од 2.000 РСД и одиграј тикет!

Ко зна – можда ти баш он доносе нове сјајне награде!