Инђија домаћин Туристичког самита Војводине

Данас и сутра Инђија ће бити место на којем ће представници туристичке привреде Војводине, у оквиру другог по реду Туристичког Самита Војводине разменити бројна искуства и знања из области туризма. Заједнички циљ је да се унапреди квалитет понуде и разговара о изазовима у туризму. На самиту као и прошле године учествовати туристичке агенције, туристичке организације, хотелијери, ресторатери, развојне агенције, медији, културне институције и сви остали заинтересовани привредни субјекти, а домаћини су ТОО Инђија и Општина Инђија.

Покрајински секретар за привреду и туризам, др Ненад Иванишевић, истакао је да је Туристички самит Војводине један од најзначајнијих скупова како за АП Војводину, тако и за читаву Србију и регион, који се реализује као вид подршке и подстицаја за унапређење и умрежавање приватног и јавног сектора на територији АП Војводине.

Туристички самит Војводине подржале су бројне институције и организације а неке од њих су: Министарство туризма и омладине, Покрајински секретаријат за привреду и туризам, Покрајински секретаријат за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу, Туристичка организација Србије…

 Туристички Самит Војводине заједнички организују Општина Инђија, Туристичка организација општине Инђије, удружење грађана ,,Центар за едукативни развој Нови Сад“ и агенције ,,Балкан Инфинитy Травел“ и „Еxплоре Агенцy“.