Изградња спортске хале у Путинцима у пуном јеку

ФОТО/ Општина Рума

Председница Општине Рума Александра Ћирић Бошковић обишла је радове на изградњи нове спортске хале у склопу ОШ “Доситеј Обрадовић” у Путинцима и уверила се да радови теку предвиђеном динамиком. Општина Рума овај велики пројекат реализује уз велику подршку Владе АП Војводине.

„Спортска хала ће много значити деци и мештанима Путинаца и свих околних села, и можемо бити поносни што смо део овако важног пројекта који ће донети бенефите како садашњим, тако и многим будућим генерацијама које је буду користиле“, казала је председница Ћирић Бошковић.

Нова сала, димензија 55×35 метара, пружиће простор од 40×20 метара идеалан за различите спортске активности, почевши од рукомета, кошарке, одбојке, и многих других спортова. Приземље ће бити опремљено свим потребним елементима попут свлачионица, канцеларија и улазног хола, док ће галерија сале са трибинама пружати удобан простор за гледаоце и подршку нашим младим спортским надама. Овај објекат ће бити изграђен по највишим стандардима, са квалитетним материјалима, термоизолацијом, модерним спортским подлогама и керамиком прве класе.

„Мештани су презадовољни што ће њихово село имати овако модерну халу опремљену најсавременијом опремом и с нестрпљењем очекују крај године када је заказано отварање. Настављамо даље са радом на побољшању квалитета живота у нашој општини, пружајући свим нашим суграђанима најбоље услове за срећно одрастање и активно бављење спортом“, поручила је председница Општине Рума.

Извор/ фото/ Општина Рума