ВЛАДИМИР ОРЛИЋ:ЉУДИ ЋЕ ПАМТИТИ КО ЈЕ БИО НА СТРАНИ СВОЈЕ ДРЖАВЕ И СВОГ НАРОДА

Владимир Орлић, потпредседник Главног одбора Српске напредне странке, гост је најновијег издања емисије „Отворени студио“ која ће се емитовати вечерас у 29:30ч на ТВ Фрушка гора.
Разговор са Владимиром Орлићем почео је изборним темама.

„Људи знају да избори 2. јуна нису тек још неки локални избори и виде то на основу свих брига и мука са којима се суочава наша држава“, истакао је Орлић и нагласио „Људи ће памтити ко је био на страни своје државе и свог народа“.

Говорећи да сматра ситуацију око избора чисту као никада пре, Орлић је додао: „Да ли можете да замислите ту слику, и каква би то слика била, да ви на челу неког града или општине у Србији имате људе који ће онда са те позиције да воде кампању против сопствене државе!“.

Резолуција о Сребреници била је још једна тема разговора, а говорећи о томе Орлић је истакао: „Даноноћно се већ недељама боримо, председник Вучић улаже надљудске напоре, да се супродставимо резолуцији о Сребреници, а ти који су најмоћнији показују се несигурним пред једном малом Србијом, такву борбу смо већ показали и такав отпор да су закључили да им неће бити онако како су замислили, Србија има кичме и достојанства да се брани“.

Говерећи о предстојећим изборима, Орлић је истакао:  „Ако од људи тражиш поверење и да ти одлучујеш о њиховом животу, онда мораш то поверење и да оправдаш, једино је наша изборна листа она која носи име „Србија сутра“ прецизно рекла шта је то што хоћемо да постигнемо у наредном мандату“.

Цела емисија емитује се вечерас од 20:30ч на каналу ТВ Фрушка гора.