БИЉАНА ПАНТИЋ ПИЉА: НИКО НИКОМ НЕ МОЖЕ ДА ПРЕТИ А ПОНАЈМАЊЕ ПРЕДСЕДНИКУ ДРЖАВЕ

Биљана Пантић Пиља народни посланик и шеф делегације Србије у Савету Европе гошћа је новог издања емисије „Отворени студио“ која ће се вечерас од 20.30 часова емитовати на ТВ Фрушка гора.

Вест која је јуче и данас на насловним странама јесте покушај атентата на словачког премијера Роберта Фица, те говорећи управо о овој теми и одговарајући на питање да ли је наш председник у опасној ситуацији, Биљана Пантић Пиља истакла је да је страшно оно што се десило словачком премијеру и додала „Пре свега драго ми је да премијер Фиц није животно угрожен, а страшно је што је таква вест наишла код нас да председник Вучић добија претњу која није прва“.

Како је даље нагласила, није ни чудо што председник добија претње јер се у медијима често појављују напади на њега и његову породицу.
“ Искрено се надам да живот нашег председника није угрожен, прочитала сам да је особа која је претила ухапшена и то је добар сигнал да са таквим стварима не можемо да се играмо. “

Пиља је истакла да је очекивала и реакцију опозије на претње упућене председнику и како каже страшно је да нико од њих то није осудио.

Током емисије, Биљана Пантић Пиља говорила је и о предстојећим изборима те се осврнула на измене Закона о јединственом бирачком списку чиме је власт показала да је спремна на дијалог али је и истакла „Наша коалиција је врло транспарентна док опозиција своје личне интересе не може да стави испод интереса грађана“.

Емисија се емитује вечерас од 20.30 час на каналу Тв Фрушка гора