БЕОЧИН: РЕНОВИРАНА ТЕРЕТАНА У СПОРТСКОМ ЦЕНТРУ

У протеклом периоду средствима Општине Беочин а у сарадњи са руководством Спортског центра спроведени су радови на ремонту справа за вежбање, замењена је комплетна расвета, монтирани су подови и постављена је нова подлога за вежбаче.

Такође, капацитет теретане допуњен је и са шест нових справа за вежбање које су корисницима од данас на располагању.Овим поводом председница општине Беочин Биљана Јанковић обишла је Спортски центар и састала се са директором ове установе Гораном Ковачевићем и запосленима.

„Драго нам је што смо били у могућности да реализујемо неопходна улагања у одржавање теретане али и да допунимо њен капацитет набавком нових справа које ће користити свима који овде радо вежбају. Настављамо са улагањима у спорт и трудићемо се да оспосбимо и друге јавне површине у нашем граду које ће суграђанима пружати могућност за рекреацију на отвореном.“, рекла је Јанковић током обиласка теретане.

Према речима директора Спортског центра Горана Ковачевића, теретана спортског центра „Беочин“ наставиће са радом у редовним терминима и са непромењеним ценама.

„Захваљујем се Општини Беочин на подршци Спортском центру али и грађанима на стрпљењу и разумевању током трајања радова. Од данас настављамо и верујемо да ће сви наши спортисти и рекреативци уживати у вежбању у новом простору.“, истакао је Ковачевић.

Он је додао да сви чланови спортских клубова на територији општине Беочин који су у  саставу општинског Спортског савеза имају могућност беплатног коришћења теретане док су цене за рекреативце непромењене у односу на претходни период и износе 2.000 динара на месечном нивоу.

Радно време теретане је од понедељка до петка од 9 до 21 час, као и суботом од 9 до 20 часова.

фото: Исмет Адемовски