Беочин: Помоћ за угрожене пожаром

Општина Беочин обезбедила је смештај и пакете прве помоћи за суграђане чији су домови захваћени пожаром који је јуче избио у улици Милоша Обилића у делу града Колоније.

Председница општине Беочин Биљана Јанковић обишла је са својим сарадницима породице у Колонијама како би се установиле приоритетне потребе грађана. Општина Беочин је свима омогућила смештај у конгресном центру „Цептор“ на Андревљу а они који су желели и којима је смештај био неопходан су већ јуче превезени и смештени.

Сходно потребама које су грађани навели купљени су и први пакети ствари за хигијену,гардеробе и лекова као и осталих неопходних ствари који су јуче испоручени.

Међу породицама има старијих суграђана и деце којима ће бити на располагању и дежурна екипа Дома здравља „Душан Савић Дода“ а наредни кораци биће размотрени у што краћем року сходно извештајима и проценама надлежних органа.Општина Беочин ће у сарадњи са Црвеним крстом и осталим партнерима и установама унаредним данима настојати да у што већој мери помогне свима који су се нашли у овој немилој ситуацији.

Најважније је да нема повређених као и да данашњи пожар уз веома одговорну и брзу интервенцију ватрогасних јединица није изазвао далеко шире последице.