Аудиција за „Ритам Европе“ 21. марта у Беочину

Аудиција за највеће дечије телевизијско музичко такмичење „Ритам Европе“ одржаће се у Беочину у уторак, 21. марта са почетком у 12 часова у великој сали Културног центра општине Беочин.
Позив на аудицију упућен је свој деци и младима узраста од 14 до 21 годину који желе да представе свој таленат из певања и плеса.

Победник или победница аудиције имаће прилику да представља Беочин на овогодишњем телевизијском такмичењу „Ритам Европе“ које ће бити емитовано на Првој српској телевизији а победник ће бити изабран комбинацијом гласова стручног жирија, жирија градова и општина учесника као и публике која ће имати могућност гласања за свог фаворита путем смс-а.

Учесници који на аудицији буду одабрани да представљају општину Беочин у овом националном такмичењу имаће прилику да свој наступ припреме и усавршавају на вишемесечним припремама које је омогућила општина Беочин у сарадњи са организаторима такмичења. Деца ће на овај начин имати могућност да уче и развијају своје потенцијале радећи са врхунским редитељима, менторима певања и кореографима како би свој сценски наступ припремили на најбољи могући начин.

Заинтересовани кандидати своје пријаве могу послати путем званичног инстаграм налога @rhythm_of_europe
или путем Viber или Watsapp апликације на број +381 60 655 50 13
Пријава треба да садржи име и презиме учесника, годину рођења и град из ког долази а по жељи се могу доставити и видео материјали наступа.
Уколико се пријављује плесачка или певачка група, пријава треба да садржи податке свих чланова групе.
За потребе аудиције, плесачи траба да понесу на усб-у музичку нумеру са којом желе да представе своју кореографију.
Овогодишње такмичење „Ритам Европе“ одржаће се у Зрењанину а емитоваће се уживо на Првој српској телевизији са националном покривеношћу. Подршку деци и омладини из Србије омогућују локалне самоуправе које су део програма као и амбасаде земаља Европе, земаља чланица Европске уније, Аустралије и Израела.
фото: www.theeurope.eu