Zabeležen prvi slučaj korona virusa u Inđiji Zabeležen prvi slučaj korona virusa u Inđiji
Prema podacima nadležne epidemiološke službe Doma zdravlja, na teritoriji Opštine Inđija jedna osoba je zaražena virusom korona i ona je smeštena u Kliničko-bolnički centar... Zabeležen prvi slučaj korona virusa u Inđiji

Prema podacima nadležne epidemiološke službe Doma zdravlja, na teritoriji Opštine Inđija jedna osoba je zaražena virusom korona i ona je smeštena u Kliničko-bolnički centar Vojvodine u Novom Sadu. U pitanju je žena, stara 61 godinu, koja je od 16. marta bila u samoizolaciji. Nadležni apeluju na pridržavanje mera raspisanih od strane državnih organa. Ulazimo u kritičan period kada se očekuje nagli skok zaraženih te je neophodno da apsolutno svi građani preduzmu zaštitne mere, kažu u Opštini Inđija.

Na sednici Štaba za vanredne situacije Opštine Inđija donete su nove mere zaštite od korona virusa. Jedna od njih odnosi se na potpuno zatvaranje Gradske pijace. Za vreme vanrednog stanja neće raditi frizerski i kozmetički saloni, sportske kladionice i sve ostale delatnosti koje nisu neophodne za odvijanje normalnog života a gde se okuplja veći broj ljudi.

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar