U okviru projekta „Rehabilitaciono –holistički centar“ u okviru dvorišta Škole za osnovne i srednje obrazovanje dece sa smetnjama u razvoju „Anton Skala“ u Staroj...

U okviru projekta „Rehabilitaciono –holistički centar“ u okviru dvorišta Škole za osnovne i srednje obrazovanje dece sa smetnjama u razvoju „Anton Skala“ u Staroj Pazovi biće izgrađen objekat sa senzornim sobama. U pitanju je projekat koji finansira IPA fonda a nosilac projekta je Opština Stara Pazova. Rehabilitaciono-holistički centar nalaziće se u montažnom objektu površine 100 kvadratnih metara i sastojaće se od senzornih soba i slane sobe izjavila je Tanja Todorović, direktorka ŠOSO „Anton Skala“.

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar