“Zelene jaslice” u Rumi dobijaju novi izgled “Zelene jaslice” u Rumi dobijaju novi izgled
“Zelene jaslice” u Rumi, uskoro nece biti zelene. Zgrada ovog vrtica će, zahvaljujući Opštini dobiti novi izgled. U toku su radovi na obnovi fasade... “Zelene jaslice” u Rumi dobijaju novi izgled

“Zelene jaslice” u Rumi, uskoro nece biti zelene. Zgrada ovog vrtica će, zahvaljujući Opštini dobiti novi izgled. U toku su radovi na obnovi fasade i celokupne spoljašnjosti objekta, koje je danas obišao predsednik opštine Sladjan Mančić. On je istakao da bi rekonstrukcija trebalo da bude zavrsena do kraja ovog meseca i da je za tu namenu iz budžeta izdvojeno oko 600.000 dinara.

U objektu rumskog vrtića “Poletarac”, u ogranku poznatijem kao „Zelene jaslice“, trenutno je 75 dece uzrasta od 1 do 3 godine, svi oni kao i zaposleni u tom vrtiću, uskoro će imati priliku da borave u rekonstruisanom objektu, koji će svojom obnovljenom spoljašnjosti na pravi način krasiti deo grada u kom se nalazi.

Predsednik Opštine Ruma, prilikom obilaska radova na obnovi fasade tog objekta, istakao je da se koristi prilika da se, dok vrtić ne radi u punom kapacitetu, uredi spoljna fasada i stolarija tamo gde je to potrebno, te da se do povratka dece u jaslice, za njih obezbede najbolji uslovi.

Direktor Predskolske ustanove “Poletarac”, zadovoljan je što će zgrada koja je i pod zaštitom države, dobiti novi sjaj i oslikavati lepotu koja se i krije unutar zidova, a to je upravo lepota mladosti i lepota dece.

Spoljni obim objekta koji se sređuje je oko 700 m kvadratnih, a za tu namenu iz opštinskog budžeta je izdvojeno nešto ispod 600,000 dinara, a očekuje se da radovi budu završeni do kraja ovog meseca.

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar