Završen prvi festival „Pazovački pozorišni dani“ Završen prvi festival „Pazovački pozorišni dani“
U nedelju, 21. novembra završen je prvi festival „Pazovački pozorišni dani“.  Ljubitelji pozorišta mogli su tokom pet dana festivala da pogledaju predstave pozorišta koja... Završen prvi festival „Pazovački pozorišni dani“

U nedelju, 21. novembra završen je prvi festival „Pazovački pozorišni dani“.  Ljubitelji pozorišta mogli su tokom pet dana festivala da pogledaju predstave pozorišta koja su stigla iz 10 različitih gradova u Srbiji. “Pazovačke pozorišne dane” organizovao je Centar za kulturu uz podršku Opštine Stara Pazova.

Tokom festival prikazane su predstave „Sve o ženama“ AP “Mirko Tatalović – Ćira” iz Nove Pazove.  Pozorište iz Smedereva nastupilo je sa predstavom “Doktor Šuster”, u četvrtak je na programu bila  “Bajka o pozorištu”, predstava iz Uba, a u petak, 19. novembra izveden je komad “Opet plače, al sad od sreće” pozorišta iz Jagodine, u subotu “Majstori, majstori” pozorišta iz Požarevca a festival je zatvorila predstava iz Smederevske Palanke “Šta je sobar video”.

Projekat “Kultura kao mentalna hrana” sufinansiran je iz Budžeta Opštine Stara Pazova. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar