Potrebno: 450 g krompira 150 g šunke 100 g kulena 120 g trapista 3 mlada crna luka 6 jaja 150 ml mleka 200 ml...

Potrebno:

450 g krompira

150 g šunke

100 g kulena

120 g trapista

3 mlada crna luka

6 jaja

150 ml mleka

200 ml neutralne pavlake za kuvanje

1 kašičica suvog biljnog začina

mleveni biber

Priprema:

Krompir oljuštite i na krupno rende izrendajte. Tepsiju premažite uljem i rasporedite krompir. Pecite na 200 °C oko 15 minuta.

Za to vreme iseckajte šunku, kulen i mladi crni luk, a trapist izrendajte. Mikserom umutite jaja, mleko i neutralnu pavlaku, pa začinite suvim začinom i biberom. Sipajte u sud gde se nalaze iseckane namirnice, promešajte, pa prelijte preko krompira koji ste prethodno ivadili iz rerne. Špatulom rasporedite i vratite u rernu na još 35-40 minuta.

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar