Za bolju informisanost: Nove emisije na Televiziji Fruška gora

Nove emisije na programu Televizije Fruška gora nedomestiće vašu dnevnu potrebu za informacijama i to baš iz onih sredina u kojima živite. Svako voli da zna šta mu se dešava u komšiluku. To je ono čime smo se rukovodili i osmislili dnevne hronike: utorkom „Moje Podunavlje“, sredom „U srcu Srema“, četvrtkom „Beočinska hronika“ i petkom „Savom i Dunavom“.

Područje sremskog i južnobačkog okruga koje obuhvatamo signalom ima svoja potraživanja u pogledu dnevne informisanosti. Zato će hronike koje vam predstavljamo biti dobar izbor i opravdan razlog da se dnevno provede pola sata uz kolažnu informativnu emisiju.

Utorkom od pola pet, nakon prvog izdanja naših vesti gledajte i saznajte šta ima novo u podunavskom kraju. Mina Đurić vodiće vas kroz Inđiju, Staru Pazovu i Sremske Karlovce, ne bi li na jednom mestu sabrala i prezentovala upravo za vas odabrane vesti.

Sreda je dan za emisiju „U srcu Srema“, a tu su Ruma, Irig, Pećinci, opštine koje čine prirodan trougao i koje imaju ogromne potencijale svih elemenata karakterističnih za Srem – ravnicu, žitnicu, vinsko i svinjsko. Agrarna snaga vezuje ove opštine , te ih nećemo razdvajati. Kroz ove krajeve vodiće vas nekad pojedinačno, a najčešće zajedno Zlatko Markovinović i Katarina Filipović.

Četvrtak – dan za Beočin – jer želimo da gledaoci bolje upoznaju i shvate jednu opštinu koja već poduže egzistira pomalo izopštena iz medija. Tu smo da joj vratimo stari sjaj, svakog četvrtka od pola šest, a pomoći će nam meštanka Beočina i naša voditeljka Maja Tihojević.

Stigli smo i do petka – Savom i Dunavom – gde ćemo spojiti sremski i južnobački okrug. Sremska Mitrovica, Bačka Palanka, ali nećemo mimoići šumoviti šidski krajolik, jer je to u duhu Televizije Fruška gora, koja ide putevima prirodnih lepota. Kolega Stevica Bjelkić, kao i Igor Čolak, sa svojim nezaobilaznim uključenjima iz Gradske M televizije čekaće vas petkom, takođe od 16.30. Sve hronike gledajte radnim danima od 16.30, osim beočinske , koja startuje od 17.30.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*