Vladimir Gak obišao radove na izgradnji novog vrtića u Inđiji (VIDEO)

Predsednik opštine Inđija Vladimir Gak obišao je radove na dogradnji objekta “Neven” u okviru predškolske ustanove “Boško Buha” u Inđiji. Nakon dogradnje biće upisano još pedesetoro dece sa liste čekanja.

Sa izgradnjom novog vrtića i dogradnjom objekta „Neven“ u Inđiji u potpunosti će biti rešen problem boravka dece predškolskog uzrasta potvrdio je predsednik opštine Inđija Vladimir Gak tokom današnjeg obilaska radova na objektu „Neven“ u tom sremskom gradu.

Kako su istakli predstavnici lokalne samouprave povećava se broj porodica koje se doseljavaju u Inđiju zbog poslovnih obaveza ,samim tim povećava se i potreba za mestima u vrtićima zbog čega su , takođe, značajni projekti dogradnje i izgradnje objekata u kojima borave najmlađi.

Podsetimo, u okviru vrtića „Neven“ dograđena su još dva boravka za decu površine 230 kvadrata u okviru kojih će biti smštene dve grupe po 25 mališana. Vrednost radova iznosi 6 miliona dinara od čega je 80 odsto finansirala Vlada Vojvodine a ostatak lokalna samouprava.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*