Весна Станимировић из Ср. Митровице најбољи диреткор вртића

Весна Станимировић, директорка Предшколске установе “Стоногица” из Сремске Митровице добитница је признања Најбољи директор васпитно – образовне установе, коју организује Асоцијације најбољих наставника. Реч је о награди на регионалном нивоу, која укључује учеснике из 6 земаља са простора бивше Југославије.

Додела признања уприличена је у Сарајеву.

Са циљем подизања образовања на виши ниво, Асоцијација најбољих наставника основана је у Србији пре четири године. Исто толико, додељују се и награде за најбоље наставнике региона. Критеријуми за доделу награда су веома захтевни.

Весни Станимировић и ПУ “Стоногица” на чијем је челу, ово није прва награда. Према њеним речима, награде су лепе, награде су потврда да смо на добром путу, али су и те како мотив за још бољи рад.

Предшколска установа “Стоногица” има традицију у раду са децом већ 10 година. Запослени у “Стоногици” свакодневно раде на свом едуковању и усавршавању. И деца и васпитачи добитници су бројних награда и признања и зато нема сумње да је овог пута награда за најбољу директорку отишла у праве руке.

Татјана Међедовић