„VEČITI DERBI“ – DRUGA RUNDA: Kladi se u Meridianu i osvoji do 120.000 RSD BONUSA!

Isprati novi „večiti derbi“ uz Meridian

 

Dugo očekivana finalna serija ABA lige je startovala pobedom Partizana na domaćem terenu, a već danas nas očekuje druga utakmica.

Svima je jasno da je fantastična igra crno-belih u prvom poluvremenu odlučila pitanje pobednika, ali isto tako – svi očekuju reakciju igrača Crvene zvezde Meridianbet.

Ako pitate trenera Duška Ivanovića, on je i dalje uveren da će crveno-beli slaviti u ovoj finalnoj seriji.

„Ništa se nije promenilo, i sada sam sto odsto siguran da ćemo pobediti, ali sto odsto“, kratko je rekao Ivanović nakon prve utakmice.

A, šta vi mislite, kakve su vaše prognoze?

Usudite se da tipujete na pobednika drugog meča, koji se takođe igra u beogradskoj Areni, i odigrajte NAVIJAČKI TIKET u Meridianu!

Kao i uvek do sada, sportska kladionica Meridian je spremila sjajne uslove za online klađenje i NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI, pa hajde da vidimo neke predloge:

POBEDA SA RAZLIKOM:
1 sa 11+ kvota 3.20
1 sa 6-10 kvota 4.60
2 sa 1-5 kvota 5.60
2 sa 6-10 kvota 7.20

POLUVREME – KRAJ:

1-1 kvota 1.90
1-X kvota 25
1-2 kvota 9.20
x-2 kvota 45
2-1 kvota 6.40
2-2 kvota 3.15

 

I naravno, tu su i kvote za pobednika ovog duela: ako verujete u trijumf čete Željka Obradovića – čeka vas kvota 1.60, a ako pak mislite da će Zvezda napraviti brejk – tu je kvota 2.55.

 

Sada kada ste videli da su upravo na ovom mestu NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI – sigurno se pitate šta ako nemate nalog na meridianbet.rs? Pa, treba vam samo par sekundi da ga kreirate!

Kliknite OVDE, registrujte se u samo par koraka, a nakon toga vas čeka i do 120.000 RSD BONUSA!

Od sada, ekskluzivno u Meridianu je i to moguće!

Da biste učestvovali u ovoj akciji potrebno je da se registrujete, preuzmete bonus od 4.000 RSD koji automatski dobijate nakon verifikacije naloga, a onda da vaša prva uplata bude u iznosu od 500 DINARA ili više od toga.

Dakle, sve je spremno za novi košarkaški spektakl!