Kreće Operacija Brazil – Expanse Studios Izlagač na Sigma Americas 2023 u Sao Paolu

Expanse Studios deo je svetske elite – Sigma Americas 2023, najugledniji gaming sajam zapadne hemisfere ove godine se održava u Sao Paolu od 14. do 18. juna i među odabranim izlagačima nalazi se i domaća kompanija Expanse Studios.

 

Ovaj gaming studio još od 2017. posluje kako na rastućim tako i tradicionalnim gaming tržištima tako da i ne čudi poziv za učešće na najznačajnijem biznis forumom gaming i tržišta igara na sreću Severne i Južne Amerike.

 

Priča o uspehu Expanse Studios

 

Expanse Studios kreirao je i na više od 10 tržišta sveta plasirao 42 igre u HTML5 tehnologiji – od globalno popularnih premium i slot igara poput Titan Roulette, Clown Fever i Wild Icy Fruits, do zanimljivih stonih i kartaških igara poput Pixel Poker i Joker Poker. Naravno, sve to uz 100% kompatibilnost sa mobilnim uređajima.

 

Retro duh u najnovijem digitalnom formatu

 

Suština uspeha ove kompanije leži u istovremenom fokusu na old-school i retro motive 80ih i 90ih sa najnovijim standardima digitalnog dizajna, u kombinaciji sa vrhunskim soundtrack i animacijama. Ovaj jedinstveni pristup ne samo da je oduševio postojeće, već i privukao nove igrače širom sveta.

 

Tokom sajma posetioci će imati priliku da dožive vrhunski dizajn i funkcionalnost igara ovog studija, počevši od klasika poput Titan Roulette i Clown Fever, kao i najnovijih igara: Pia, Zombie Apocalypse, Wild White Whale, God of Coins, Pia i Spinning Buddha. Svetska javnost upoznaće se i sa najnovijim funkcijama i igračkim funkcionalistima kao što su Bonus buy, besplatni spinovi i progresivni džekpotovi.

 

Expanse Studios deo elite

 

Sigma Americas 2023 pruža jedinstveni uvud u brazilsko iGaming tržište, najbrže rastućeg na svetu, čiji će rast do 2028. biti preko  2,6 milijardi dolara. Zato je ovaj sajam savršeno tempiran za uspešne priče kakva je Expanse Studios

.