Удеа вам жели срећну Олују – плакат!

 

 

 

Активисти Конзервативног покрета „Наши“ спроводе акцију лепљења плаката на продајне објекте трговинског ланца „Идеа“ широм Србије, којим ће грађане Србије позивају да не купују у хрватским продавницама.

 

Плакат, који је данас пласиран, направљен је у форми „Идеиног“ каталога, а на сликама се налазе старци, деца и избегличка колона Срба током акције „Олуја“. Са насловом „Удеа вам жели срећну Олују“ и шаховницом на главном логоу, на плакату су и „цене“ људи на сликама – 0 динара.

 

Поред овога, у средини стоји текст – Куповина уз најбољи геноцид!

 

Настанак овог плаката, инспирисан је срамном политиком Републике Хрватске у којима се грађанима Србије забрањује одлазак у Јасеновац како би одали почаст убијеним Србима од стране усташког геноцидног режима у НДХ. Јасеновачки мученици и дан данас страдају од геноцидне хрватске политике према српском народу која није престала до данашњих дана. Они се чак изругују и српској деци која су страдала у злогласном логору за децу Јастребарско који надбискупи из Хрватске називају „прихватним центром“ у којем су се бринули за српску децу.

 

Сматрамо да је бојкот хрватских продавница  ИДЕА прави одговор на политику коју Хрватска спроводи над српским народом. Очигледно је да они искључиво желе  српски новац, али не и да се покају за злочине над српским народом који и  даље трају.

 

Конзервативни покрет НАШИ позива грађане Србије да бојкотују трговински ланац ИДЕА и све производе који долазе из Хрватске.