U pećinačkoj opštini nema novozaraženih korona virusom, ali su i dalje na snazi mere opreza

Kako je juče saopštio Štab za vanredne situacije Opštine Pećinci, na teritoriji te opštine prethodna dva dana nisu potvrđeni novi slučajevi zaraze korona virusom. Međutim, kako je rekao komandant štaba, Željko Trbović, i dalje treba biti oprezan.

“Iako, za sada, nema novih slučajeva zaraze korona virusa u našoj opštini, to nikako ne znači da se treba opuštati. Zbog toga, još jednom molim sve građane naše opštine da se pridržavaju svih mera zaštite od infekcije, da nose maske, redovno dezinfikuju ruke i da drže propisanu distancu“ – istakao je Trbović.

On je podsetio građane da se rezervoari sa dezinfekcionim sredstvom nalaze u 15 naselja pećinačke opštine, kao i da se redovno vrši dezinfekcija javnih prostora. Na snazi je i dalje zabrana organizovanja proslava seoskih slava, vašara i svadbi, kao i organizovanje svih svečanosti, zabavnih i sportskih manifestacija na teritoriji Opštine Pećinci, a radno vreme ugostiteljskih i trgovinskih i objekata priređivanja igara na sreću ograničeno je do 23.00 časa.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*