Štefanek posetio Inđiju

Prvo zlato i prva medalja za Srbiju na Olimpijskim igrama nedavno održanim u Riju osvojio je Davor Štefanek u rvanju grčko-rimskim stilom. Put do Olimpijade nije bio baš lak, ali to se za Davora promenilo zbog značajne pomoći kompanije Majkić iz Inđije.

–  Svi znamo koliko je teško sportistima u današnje vreme, ali mi smo se trudili da koliko možemo pomognemo Davoru jer smo zaista verovali u njegov uspeh – istakao je direktor pomenute firme Kosta Majkić.

Mada je, kako sam Davor Štefanek naglašava imao pomoć države u pripremnom periodu, svaka pomoć je dobrodošla jer rvanje nije popularno koliko su to neki drugi sportovi, a svakom sportisti znači kad neko veruje u njega.

20160901_132923

–  Porodica Majkić mi je izašla u susret kada mi je to bilo mnogo potrebno, a nijednog trenutka nisu tražili protiv-uslugu pa je ovaj dolazak u Inđiju moj način da im se zahvalim – rekao je za naš portal Davor Štefanek.

Humanitarni koncert Bobana Rajovića

Ovo nije kraj saradnje. Kompanija Majkić poznata je po svojim humanitarnim aktivnostima u Inđiji pa je ovo bila prilika da se najavi sledeća koja će biti održana 11. Septembra u centru Inđije. Pevač Boban Rajović nastupiće besplatno, a Inđinčanima će se obratiti i zlatni olimpijac Davor Štefanek. Sav prihod sa koncerta namenjen je za lečenje  teško obolele  dece iz materijalno ugroženih porodica.

20160901_131308

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*