Stara Pazova: Sumirani rezultati i najavljene investicije za 2017. godinu

Predsednik Opštine Stara Pazova Đorđe Radinović održao je završnu konferenciju na kojoj je sumirao sve rezultate koje je ta lokalna samouprava postigla u 2016. godini kada su u pitanju realizovani ili zapoceti  projekti u ovoj godini, ujedno najavljujući investicije koje že biti realizovane u 2017.
Predsednik Opštine Stara Pazova zahvalio se svim svojim saradnicima i sugrađanima koji su pomogli da ta lokalna samouprava tokom 2016. godine ostvari značajne rezultate i ujedno najavio uskoro usvajanje budžeta za sledeću godinu. Kako je naveo budžet za 2017. biće veći za 10 odsto u odnosu na ostvareni u 2016. godini.
 
Radinović je na završnoj konferenciji za ovu godinu ujedno najavio i investicije koje će se sprovoditi u 2017. a neke od njih su već započete u ovoj godini. To su kompletna rekonstrukcija centra Vojke, kompletna rekonstrukcija raskrsnice kod Bazena prema Starim Banovcima, realizacija prvog projekta javnog privatnog partnerstva u Srbiji, a koji se odnosi na asfaltiranje više ulica u Staroj Pazovi i ostalim naseljenim mestima.
 
Radinović je istakao da je Opština Stara Pazova u toku ove godine uložila značajna sredstva u crkve, škole, objekte zdravstva i u razvoj sporta. Između ostalog, otvoren je novi moderni objekat vrtića u Belegišu, nova sportska hala u Golubincima i kupljeni su tehnički uređaji za dijagnostiku u Domu zdravlja.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*