Stara Pazova: Potpisan ugovor o organizaciji Regionalnog sajma privrede

Predstavnici Opštine Stara Pazova i Regionalne privredne komore Sremskog upravnog okruga potpisali su sporazum o zajedničkoj organizaciji Regionalnog sajma privrede koji će biti održan 05. i 06. oktobra na pazovačkim bazenima. I ove godine 11. Regionalni sajam privrede, okupiće veliki broj izlagača iz zemlje i inostranstva.

Sporazum predviđa zajedničku saradnju Opštine Stara Pazova i Regionalne privredne komore Sremskog upravnog okruga, a cilj manifestacije koja okuplja sve veći broj privrednika je promocija privrede celog regiona.
-Ovo je jako bitna stvar za našu opštinu. Tokom proteklih godina mogli ste da se uverite da se okuplja sve veći broj privrednika i da ovaj sajam dobija sve jači smisao, a cilj je naravno da se zaposli što više ljudi, na čemu mi kao lokalna uprava radimo svakodnevno, rekao je za naš portal Milan Beara, zamenik predsednika Opštine Stara Pazova.
 Na 11. Regionalnom sajmu privrede na Pazovačkim bazenima očekuje se i učešće velikog broja privrednih komora iz naše zemlje ali su pozvani i članovi Ekonomske regije u slivu reke Save. Reč je o 17 privrednih komora iz zemalja bivše SFRJ.
 – Nadamo se da će ovo dati jedan ozbiljan pečat ovoj privrednoj manifestaciji i pozvao bih sve privrednike koji žele da izlažu i da posete ovaj događaj na kom će sigurno pronaći svoje interese, rekao je Đorđe Božić, v.d. direktor Privredne komore Srbije, Regionalne privredne komore Sremskog upravnog okruga.
 
 U okviru programa 11. Regionalnog sajma privrede, između ostalog, predviđen je  veliki broj prezentacija, tradicionalni Sajam zapošljavanja uz posredstvo Nacionalne službe za zapošljavanje kao i izlaganje proizvoda izlagača iz oblasti metalne i plastične galanterije, prerade drveta, hemijske industrije, IT opreme, građevinarstva i tekstila.  

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*