Stara Pazova:  Međunarodni dan fizičke aktivnosti Stara Pazova:  Međunarodni dan fizičke aktivnosti
Centar za promociju zdravlja Zavoda za javno zdravlje Sremska Mitrovica je povodom obeležavanja Međunarodnog dana fizičke aktivnosti, u četvrtak 10. maja, posetio Osnovnu školu... Stara Pazova:  Međunarodni dan fizičke aktivnosti

Centar za promociju zdravlja Zavoda za javno zdravlje Sremska Mitrovica je povodom obeležavanja Međunarodnog dana fizičke aktivnosti, u četvrtak 10. maja, posetio Osnovnu školu „Rastko Nemanjić – Sveti Sava“ u Novoj Pazovi. Istim povodom, dat je doprinos u proslavnjanju dana škole.

U okviru organizovanih aktivnosti, nastavnici fizičkog i zdravstvenog vaspitanja održali su demonstrativni čas sa učenicima petih razreda, a dr Bojana Canjar iz ZZJZ održala je predavanje o zdravim stilovima života i kako da unapredimo i očuvamo svoje zdravlje pravilnom ishranom, unosom vode i higijenom tela. Poseban akcenat bio je na značaju fizičke aktivnosti za rast i razvoj školske dece i prevenciju deformiteta. U vrlo prijatnoj i aktivnoj diskusiji, učenici su iznosili svoje stavove šta za njih znači biti zdrav i ostvareni su uslovi za buduća druženja.

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar