Stara Pazova: Kolarov na prijemu kod Radinovića

Na lični poziv predsednika Opštine Stara Pazova Đorđa Radinovića, kapiten reprezentacije Aleksandar Kolarov boravio je na svečanom prijemu u zgradi te lokalne samouprave. Kolarov je poznat kao neko ko u profesionalnim pauzama često boravi u Vojki, gde su mu nastanjeni roditelji i rodbina.

Nekoliko mališana došlo je da vidi svog fudbalskog idola. Kažu, znaju ga sa malih ekrana ali su poželeli  da vide kako izgleda uživo. I posle nekoliko minuta, čekanje im se isplatilo. Sa kapitenom srpske reprezentacije i, kako vole da naglase, njihovim Vojčaninom, najpre se pozdravio predsednik Opštine Stara Pazova Đorđe Radinović i poželeo mu dobrodšlicu a zatim su usledili autogrami i slikanje. Za Kolarova je organizovan i prijem u zgradi Opštine gde je imao priliku da porazgovara sa predstavnicima lokalne samouprave i razmeni poklone.

I jedno podsećanje, za one koji eventualno ne znaju, Aleksandar Kolarov je kapiten reprezentacije Srbije od 2018. godine. Rođen je 10. novembra 1985. godine u Zemunu, a odrastao je u Vojki gde je i započeo fudbalsku karijeru. Trenutno igra u Seriji A za italijanski fudbalski klub „Roma“ na poziciji beka. Kolarov ima bogatu klupsku karijeru, nakon beogradskih timova „Čukarički“ i OFK „Beograd“, tokom leta 2007. godine prelazi u  italijanski klub Lacio. 2010. godine potpisao je ugovor sa engleskim Mančester Sitijem, a 2017. godine prelazi u FK „Roma“. Roditelji mu žive u Vojki, gde i Aleksandar voli često da boravi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*