Sremska Mitrovica: Treće kolektivno venčanje

Petnaest  parova je proteklog vikenda u Sremskoj Mitrovici izgovorilo “sudbonosno da” na trećem Kolektivnom venčanju . Venčanje je bilo besplatno za sve one koji su se prijavili, a pored venčanice , na poklon od grada dobili su i besplatan medeni mesec.

Kolektivnom venčanju prisustvovao je i gradonačelnik Sremske Mitrovice Vladimir Sanader koji je mladencima poželeo dug i srećan zajednički život. Svoje utiske za našu medijsku kuću iznela su i dva nova bračna para.

 

“Prelepo je, prezadovoljna sam frizurom,  šminkom i svim ovim što smo dobili. Svakome bih preporučila da proba!”, rekla je  Ljubica Tubonjić  čiji je suprug Nedeljko izrazio zadovoljstvo što je sve od početka do kraja proteklo u najboljoj atmosferi.

“Želeli smo da budemo deo ovoga i zahvalni smo gradu što je priredio ovakav događaj. Hoćemo da podržimo sve buduće mladence da se i sami prijave”, rekao je za naš medijski centar Darko Perić, a supruga Tamara je dodala da je čitava atmosfera zaista bila magična i bolja nego što je zamišljala.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*