Sremska Mitrovica: Počeli pripremni radovi za izgradnju kružnog toka

U Sremskoj MItrovici počeli su pripremni radovi za izgradnju kružnog toka na lokaciji pored „Horoskopa“. Trenutno se pored radova na izgradnji podvožnjaka na pružnom prelazu kod Dijane, paralelno izvode radovi u prvom delu Fruškogoske ulice, od Doma Vojske do raskrsnice prema pruzi gde je saobraćaj za vozila blokiran.

Ovim radovima biće spojene saobraćajnice od centra grada sa završetkom kod Doma učenika na ukrštanju ulica Fruškogorske, Planinske i dr Milana Kostića gde je takođe u toku izgradnja još jednog kružnog toka. Planiran završetak radova je novembar, a vrednost radova u prvom delu Fruškogorske ulice zajedno sa kružnim tokom iznosi preko 30 miliona dinara, a finansiraće se iz gradske kase u saradnji sa Putevima Srbije. Radove je obišao gradonačelnik Vladimir Sanader.

-Kompletno će se raditi nova infrastruktura, odnosno izmeštaće se postojeće instalacije vodovoda, kanalizacije struje, gasa, telekoma tako da kad se završi izmeštanje krećemo sa asfalitanjem kako ovog puta od Doma vojske do raskrnice kod Horoskopa, tako i same kružnu raskrsnice, rekao je Sanader.

Na terenu su trenutno radnici mitrovčkog Vodovoda i Komunalija.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*