Sremska Mitrovica: Izabrana v.d direktorka Gradske apoteke

Voljom većine odbornika Gordana Ćujić Cvijanović izabrana je za novog vršioca dužnosti direktora Gradske apoteke Sremska Mitrovica. Sa te dužnosti razrešen je Dragan Božić dosadašnji direktor, što kako je bilo reči neće imati negativne posledice po inače teškom poslovanju ove ustanove.

„Ovo je jako težak period za apoteku Sremska Mitrovica, trenutno funkcionišu samo dva objekta, apoteka u bolnici i takozvana centralna apoteka. Nadam se da ćemo uz pomoć lokalne samouprave učiniti važne stvari za budućnost, apoteke, rekla je novoizabrana direktorka.

Na današnjoj sednici između ostalih tačaka usvojene su odluke o izmenama poslovanja ustanova iz oblasti kulture i sporta kao i odluka o visini stope poreza na imovinu na teritoriji Grada.

„Usvojili smo odluke kojima definišemo porez na imovinu za narednu godinu, što je i preduslov za planiranje budžeta za 2018. Ono što treba istaći u ovim odlukama jeste da se stopa poreza na imovinu što se tiče stambenih jedinica se u suštini ne menja, rekao je Vladimir Sanader, gradonačelnik Sremske Mitrovice.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*