Sportski vikend u Pećincima

Sportski vikend pred nama otvoriće Košarkaški klub Srem basket revijalnim turnirom „Vikend pod koševima“ koji ovaj klub, pod pokroviteljstvom Sportskog saveza „Razvoj sportova“, organizuje osmi put. U subotu i nedelju od 15.00 časova, u sportskoj hali u Donjem Tovarniku, svoje umeće pokazaće mladi košarkaši kroz prijateljske utakmice: prvog dana 2005. i 2006. godište, a drugog 2007. i 2008. godište. Učešče su potvrdili KK Difens iz Novog Sada, KK Partizan iz Beograda, KK Stara Pazova, KK Džoker iz Beograda, KK Sloven iz Rume i KK Železničar iz Inđije. Organizator je predvideo i takmičenje u šutiranju „trojki“.

Fudbalski klubovi nastavljaju takmičenja u svojim ligama. Kupinovo, član Vojvođanske lige – Jug, u nedelju od 16. časova, u okviru 6. kola, domaćin je Sremcu iz Vojke.

Sremskoligaši, takođe igraju utakmice 6. kola. U subotu, od 16.30, sastaju se u Rumi, Prvi maj – Napredak iz Popinaca, a dan kasnije u Donjem Tovarniku se sastaju Sloboda – Borac iz Klenka.

Utakmice 6. kola Međuopštinske lige – Srem: u Šašincima, Sloboda – Donji Srem 2015 iz Pećinaca; u Brestaču, OFK Brestač- Hajduk iz Višnjićeva i u Obrežu, Graničar – Sloga iz Čalme. Svi igraju u nedelju, od 16.30.

Klubovi Opštinske lige Pećinci imaju na programu mečeve 4. prvenstvenog kola (nedelja, 16.30 časova): u Karlovčiću, Lovac – Šumar iz Ogara; u Sibaču, Sloven – Sremac iz Deča; u Šimanovcima, Hajduk 1932 – Kameni iz Ašanje i uPrhovu, Mladost 1935 – Vitez iz Subotišta.

Veterani šimanovačkog Hajduka 1932, u ponedeljak 25. septembra (16.30), igraju u Beogradu protiv ekipe Republički organi utakmicu 6. kola 4B Lige veterana.

Mečevima 9. kola, u nedelju od 10.00 časova, završava se ligaški deo Zonski lige 1 u šahu. Šimanovci su domaćini ekipi Banovci Dinav, dok pećinački Donji Srem igra kao gost protiv Sremca iz Čerevića. U isto vreme igraju se mečevii 9. kola Zonske lige 2: Deč je domaćin Slogi 4 iz Inđije.
Izvor: pecinci.org

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*