SNS UPOZORAVA NA STRAVIČNE PRITISKE ZELENOVIĆA: Nećemo dozvoliti prekrajanje volje birača

Niko od posmatrača nije imao nijednu primedbu na tok izbornog procesa

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac upozorava javnost na skandalozne pritiske koje Nebojša Zelenović vrši na članove izborne komisije kako bi postigao prekrajanje izborne volje Šapčana i po svaku cenu pokušao da zadrži fotelju gradonačelnika.

– Zelenović po nalogu Dušana Petrovića ne preza ni od najstrašnijih zloupotreba, pa tako od svojih članova biračkih odbora traži da promene ono što su već potpisali – da su izbori u Šapcu protekli bez nepravilnosti i u skladu sa izbornom procedurom. Podsećamo Zelenovića i njegove nalogodavce da je uvidom u 100 zapisnika sa biračkih mesta konstatovano da su prigovori zabeleženi na samo tri mesta, od kojih su na dva primedbe imali članovi biračkih odbora iz Srpske napredne stranke, dok je iz Zelenovićeve stranke zabeležena samo jedna primedba – saopštio je Gradski odbor SNS Šapca.

Naprednjaci ujedno podsećaju „bivšeg gradonačelnika Šapca“ da su izbore pratili brojni akreditovani domaći i strani posmatrači i predstavnici stranih ambasada. Niko od njih nije imao nijednu primedbu na tok izbornog procesa.

– Izbori su održani u skladu sa zakonom. Bili su slobodni i transparentni. Na njima je jasno izraženom voljom naroda pobedila Srpska napredna stranka koja će sve pokušaje Nebojše Zelenovića da prekroji volju naroda sprečiti svim pravnim sredstvima. Umesto uzaludnih pokušaja da zadrži vlast Zelenović bi trebalo da se polako pakuje iz kabineta i instituciju upravljanja gradom prepusti onima koji su za to dobili poverenje naroda – navodi se u saopštenju SNS.

Izvor: SrbijaDanas

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*