SNS PROGLASIO APSOLUTNU POBEDU! Posle 20 godina u Šapcu se menja vlast

SNS je oko 3 sata jutros proglasila apsolutnu pobedu na lokalnim izborima u Šapcu. Osvojivši preko 30.000 glasova, naprednjaci su porazili glavnog rivala Nebojšu Zelenovića i njegovu „Zajedno za Srbiju“ (bivši DS), koja je u gradu na Savi vladala 20 godina.

– Sa velikim zadovoljstvom želim da objavim da, posle 20 godina, u Šapcu se menja vlast – rekao je kandidat SNS za gradonačelnika dr Aleksandar Pajić, na šta je usledio gromoglasni aplauz stranačkih kolega, aktivista i brojnih članova koji su čekali do jutra da se izbroje glasovi kako bi proslavili pobedu.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac objavio je na zvaničnom Tviter nalogu fotografiju Aleksandra Pajića, kandidata te stranke za gradonačelnika, uz poruku „Apsolutna pobeda Srpske napredne stranke u Šapcu“.

U SNS nisu krili emocije zbog trijumfalne pobede nakon koje mogu potpuno samostalno da formiraju vlast u Šapcu. Kako se čulo na skupu, do uspeha su došli poštenim odnosom prema sugrađanima kojima sada nameravaju da dokažu da tu vlast i zaslužuju.

 – Ovo nije samo pobeda na lokalnim izborima već je i apsolutna pobeda na republičkim. Lista sa brojem 1 koja nosi ime Aleksandra Vučića je pobednička i u Šapcu – zaključio je Pajić i dodao da će SNS imati 38 od 69 odbornika u lokalnom parlamentu.
 
Izvor: Srbija Danas
Foto: Twitter/@Sabac_Sns

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*