Sednica SO Inđija:Oktobarske nagrade i novi v.d.direktora ustanova

Na šestoj Sednici SO Inđij,a koja je održana danas odbornici su , između ostalog, usvojili Odluku o dodeli Oktobarskih nagrada za 2016. Godinu. Nagrade na svečanoj sednici biće dodeljene uglednim privrednicima, uspešnim sportostima i pojedincima. Takođe, imenovani su v.d. direktora Kulturnog centra Inđija, Narodne biblioteke „Dr Đorđe Natošević“ i Centra za socijalni rad „Dunav“. Ovogodišnje Oktobarske nagrade biće uručene Ani Bajić, tekvondistkinji iz Beške, Miroslavu Raduljici, košarkaškom reprezentativcu iz Inđije, kompanijama „Komazec“ i „Letač“ i Goranu Kostiću, načelniku Policijske stanice u Inđiji za ostvarene rezultate u suzbijanju kriminaliteta na teritoriji Opštine Inđija u poslednjih osam meseci. Takvu Odluku, većinom glasova doneli su odbornici SO Inđija na današnjoj sednici, kaže Vladimir Gak, predsednik Opštine Inđija.

indjija3

Imenovani su i v.d. direktora Kulturnog centra, biblioteke „Dr Đorđe Natošević“ i Centra za socijalni rad.  Za v.d. direktora Kulturnog centra imenovana je Ružica Jovanović, za v.d. direktora Biblioteke Branislava Tanasić i za v.d. direktora Centra za socijalni rad Željka Godić Avramović.

Predsednik Opštine Inđija Vladimir Gak najavio je uskoro još jedno zasedanje SO Inđija na kojem će biti reči o drugom rebelnsu budžeta za tekuću godinu.

indjija2

Osim pomenutih Odluka, na Sednici SO Inđija usvojena je i Odluka o izmeni Plana detaljne regulacije lokacije broj 3 u k.o Beška, izmena Plana detaljne regulacije za izgradnju, rekonstrukciju i modernizaciju međunarodne dvokolosečne pruge Beograd-Subotica, na teritoriji opštine Inđija

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*