Ruma: Teretana na otvorenom Ruma: Teretana na otvorenom
Svi rekreativci koji vole vežbanje na otvorenom od sada će moći da slobodno vreme kvalitetno provode u teretani u parku, pored OŠ “Veljko Dugošević”.... Ruma: Teretana na otvorenom

Svi rekreativci koji vole vežbanje na otvorenom od sada će moći da slobodno vreme kvalitetno provode u teretani u parku, pored OŠ “Veljko Dugošević”.

Teretana na otvorenom je opremljena spravama za vežbanje koje su lake za korišćenje, a za one koji ih koriste po prvi put postavljeno je i uputstvo za upotrebu.
Podsetimo, prošle jeseni po uzoru na mnoge razvijene lokalne zajednice i stanovnici rumske opštine imali su priliku da utiču na trošenje novca iz budžeta svoje opštine za 2016. godinu.

Zajedno s BIRN-om i NALED-om pokrenut je projekat participativnog budžetiranja tokom kojeg je organizovano glasanje za realizaciju projekata od važnosti za opštinu (po mišljenju građana).

Opština Ruma je u budžet za 2016. godinu uvrstila tri projekta sa najviše glasova, a jedan od njih je i postavljanje teretane na otvorenom u parku pored OŠ “Veljko Dugošević” u Rumi.

(Izvor: www.ruma.rs)

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar