Sednica Grada Sremska Mitrovica: Usvojeni programi poslovanja budžetskih korisnika

Na sednici Skupštine Grada Sremska Mitrovica usvojeni su programi poslovanja za 2018. godinu budžetskih korisnika iz oblasti kulture, sporta i turizma, program rada Skupštine Grada, Predškolske ustanove „Pčelica“ i Centra za socijalni rad „Sava“ za 2018. godinu.

Usvojeni su i programi poslovanja za 2018. godinu Preduzeća za održavanje ulica i puteva „Sirmijum put“, Agencije za ruralni razvoj, Gradskog stanovanja, Apoteke Sremska Mitrovica i Doma zdravlja Sremska Mitrovica.

„Mi smo već prvog dana nove godine krenuli da spremamo i usvajamo planove i programe kako bismo mogli da raspisujemo javne nabavke, zaključujemo ugovore za realizaciju budžeta. U pitanju su uglavnom programi koji se tiču održavanja puteva, ulica, zelenih površina, ulične rasvete, higijene u gradu, dakle sve ono što je neophodno za normalno funkcionisanje života građana, a doneli smo detaljan plan regulacije za Ledine 1 Laćarak koji će omogućiti tamošnjim građanima da legalizuju kuće“, rekao je Vladimir Senader, gradonačelnik Sremske Mitrovice.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*