Rumski KK “Sloven” prvak druge muške lige KSV JUG Rumski KK “Sloven” prvak druge muške lige KSV JUG
KK „SLOVEN“ IZ Rume osvojio je titulu prvaka DRUGE MUŠKE LIGE KSV JUG i time se plasirao u viši rang takmičenja. Iako je poslednja... Rumski KK “Sloven” prvak druge muške lige KSV JUG

KK „SLOVEN“ IZ Rume osvojio je titulu prvaka DRUGE MUŠKE LIGE KSV JUG i time se plasirao u viši rang takmičenja. Iako je poslednja utakmica bila teška i neizvesna košarkaši Slovena su uspeli da ostvare pobedu nad ekipom „Jedinstva“ iz Kačareva, rezultatom 71 -59.

Poslednja utakmica u sezoni, koja se igra u gostima i to sa 11 razlike u zaostatku čekala je košarkaše Slovena. Iako im sve okolnosti nisu išle na ruku i premda su osećali pritisak jer je trebalo ostvariti pobedu sa minimum 12 razlike, igrači su bili najbolji u najtežim trenucima, pokazavši borbenost, timski duh i veliku želju za pobedom.

Ostvarivši pobedu, osvojivši titulu prvaka DRUGE MUŠKE LIGE KSV JUG košarkaši „Slovena“ su se plasirali u viši rang takmičenja, koji zahteva jače treninge, bolju uigranost, bolju spremnost svakog pojedinačnog igrača, a na tome će se i raditi u narednom periodu, na narednim trenizima kako bi ovi talentovani mladi košarkaši bili što bolji i kako bi i svoj klub i svoj grad predstavili u što boljem svetlu.

Ovaj uspeh košarkaškog kluba iz Rume, ovog tima igrača uticaće na mnoge dečake da krenu njihovim stopama i opredele se za treniranje košarke, pa da ih i oni za nekoliko godina naslede i isto tako drže pehar u rukama. Zato košarkaški klub „Sloven“ ima školicu sporta u koju upisuje dečake, buduće mlade nade kluba. Upis traje do 1. Maja.

Osvojena titula je ovim igračima dodatna motivacija, dodatan podstrek da budu još bolji, spremniji i ko zna možda nas obraduju i peharom u višem rangu takmičenja.                                                     

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar