Ruma: Putevi prohodni, saobraćaj usporen

Dežurne zimske službe čistile su celu prethodnu noć sneg u Opštini Ruma. Putevi su prohodni, ali je, zbog snega koji neprestano pada, saobraćaj usporen. Temperatura će ići u minus, tako da sneg sada ostaje na kolovozu, pa su ekipe svih zimskih službi i dalje na ulicama. JP „Komunalac“ je čistio ulice prvog prioriteta u gradu i posipao so. Dežurne ekipe firme „Katago“ koja u Opštini Ruma održava lokalne puteve su celu noć provele u čišćenju snežnih nanosa. Putevi su prohodni, a mehanizacija je još uvek na terenu.

Iz preduzeća „Sremput“ obaveštavaju da su maksimalno angažovani kako bi svi putevi u njihovoj nadležnosti bili prohodni. Zimska služba „Sremputa“ je i dalje na terenu i čisti magistalne i regionalne puteve, kao i auto-put.

Iz Štaba za vanredne situacije Opštine Ruma se apeluje na vozače da prilagode brzinu kretanja situaciji na putu i savetuje se maksimalan oprez u vožnji. Apeluje se i na građane i privredne subjekte da očiste sneg ispred svojih kuća, zgrada i poslovnih objekata.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*