Ruma: Otvorena nova modernizovana „NIS Petrol“ benzinska stanica

Svečanim presecanjem vrpce otvorena je nova benzinska stanica u Rumi. Reč je o modernizovanom maloprodajnom objektu koji je kompanija NIS pod svojim prepoznatljivim trikolornim brendom „NIS Petrol“ rekonstruisala na mestu postojeće benzinske stanice u skladu sa najsavremenijim tehničkim i ekološkim standardima.

„Veoma smo zadovoljni što ovo danas radimo upravo u Rumi u gradu koji je još 1746. godine imao svoj urbanistički plan razvoja i svako ko dođe u Rumu danas može da vidi da je to jedan lep, skladno uređen grad koji se razvija po planu, što nama predstavlja još veće zadovoljstvo, što smo i mi dali još jedan mali doprinos izgradnjom modernog objekta, koji je izgrađen po najsavremenijim standardima“, rekao je Branko Radujko, direktor maloprodaje NIS-a.

U ime lokalne samouprave svečanom otvaranju nove „NIS Petrolove“ benzinske stanice prisustvovao je predsednik Skupštine Opštine Ruma Stevan Kovačević.

„Opština Ruma je veoma zainteresovana kako za podizanje privrednih aktivnosti, tako i za unapređenje uslužnih delatnosti i smatramo da je ova inVesticija potvrda poverenja koju investitori imaju u našu opštinu. Ono što želim posebno da naglasim je da se zahvalim predstavnicima kompanije NIS zbog toga što su pokazali značajan nivo svesti o socijalnoj odgovornosti, time što su mimo investicija koji su uložili u ovaj objekat, odlučili da skoro milion i po dinara ulože u opremanje mobilijarom objekat vrtića u Prvomajskoj ulici i time dali primer ostalim investitorima“, izjavio je Kovačević.

Kompanija „NIS“ je povodom novog otvaranja novog modernizovanog objekta pripremila posebne pogodnosti za potrošače prilikom kupovine goriva na „NIS Petrol“ benzinskoj stanici u Rumi tokom ovog meseca. Prve količine goriva, kao donacija, natočene su u vozilo Doma zdravlja iz Rume.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*